Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Herger - 19 januari 2010 19:30

Läste en vidrig artikel i någon tidning häromdagen. Det var nog Metro. Jag har inte kvar den så jag kan inte citera något, men det handlade om att de där jävla skithögarna som bestämmer vad som får och inte får skjutas, har bestämt att man kan skjuta av en till tre lodjur i stockholm för att det finns tillräckligt många. Samma sak med vargar, som de också sköt utan vettig anledning nylogen.

Jag blir så jävla förbannad och äcklad över sånt skitsnack. Skjut av ett gäng människor istället! De finns det tillräckligt av för att man ska kunna ta minst hundra i varje stad om inte mer.

Helt jävla ärligt skulle jag hellre se att man oprovocerat sköt ihjäl människor än stackars vargar och lodjur och björnar. Och dessa djur som bland annat är hotade arter och fridlysta.

Människor är så jävla vidriga och de tror att de kan göra vadfan de vill.
De sitter och bestämmer att andra levande varelser måste avlivas, för människans bästa såklart, men det säger de inte, men alla vet det.


Jävligt arg blir jag också när någon nolla blivigt skadad eller dödad av en björn eller liknande, då skickar man ut ett gäng äckliga jägare i skogen för att leta rätt på den och avliva den. Jaha? Men alla människormördare då? Som också kallblodigt mördade någon, ska man inte skicka ut tre jägare efter dem, för avlivning?
Det är precis samma sak att avliva ett djur som dödat en människa som att avliva en människa som mördat en människa. Ett liv är ett liv, oavsett om människor har ett högre medvetande. Jag skiter fullständigt i om en björn bet någon jävla lantis, Bertil Nilsson 63 i Bollnäs eller något liknande. Visst tråkigt för Bertil och jag skulle själv inte vilja bli attackerad av en björn, men björnen kanske hade anledning?
Skillnad vore det ju om björnen härjade runt i trädgården hejvillt, men när den drar sig tillbaka, då är det väl för i helvete inte nödvändigt att följa efter den bara för att avliva den. Men då kommer det väl någon fjant och piper; Men björnen kanske skadar någon igen!"
Och jag vill inte ha några jävla påhopp om att vara överintresserad djurfanatiker eller något sådant. En djurfanatiker är en sån som Pelle Dumskallen Melkersson i Saltkråkan. "Men jag tycker daggmaskar också kan få leva" självklart men att använda daggmask som agn är inte detsamma som att stampa ihjäl den hänsynslöst bara för att man kan eller tycker att det är kul. Skillnad.


Så till alla som skjuter våran fina rovdjur i Sverige, dra åt helvete och jag önskar innerligt att ni dör för ni är inte mer värda än så.


//Herger the Joyous, always striving to find ways to make this world a better place

Presentation

Omröstning

Är det rätt att skjuta lodjur och varg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards