Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Herger - 7 juli 2009 00:53

Hundkadaver i gränd denna morgon. Nej jag bara skojar. Men på tal om hundar, så är jag jävlar i helvetes ännu mer tröttare än innan. På vadå kan man fråga sig? Jo på att hänsynslösa jävla skitkräk inte plockar up skiten efter sina hundjävlar!
Jag klippte gräs idag och jag vet inte hur mycket förbannad jävla hundskit det låg över jävla förbannade skitallt! Och till råga på "jävla förbannade skitallt" så körde jag över flera med gräsklipparhelvetet och det smetades ut och stank och jävlades och jag fick det under hälen på mina jävla värdelsöa skyddsskor med stålhätta.

Det är så jävla äckligt, och det ska vi icke äckliga få leva med för att vidriga själviska hundägare inte kan plocka upp efter sina hundar. Fyfan, folk som inte plockar upp skiten förtjänar helt ärligt  att förtära den! Man borde tvångsmata de samhällsplågande skitspridarna med hundskiten.
Tänk bara att få spänna fast dem på ett bord, fästa en kirurgisk käkspärr mellan deras äckliga käkar, tjoffa in en fet plasttratt mellan läpparna och sedan strykpressa hundskiten rakt ner i halsen på dem.
"Svälj och dö! Ät upp skiten för att sona ditt brott ditt vidriga as."


Detta mentala scenario kan ni leka med nästa gång ni ser en hänsynslös dumjävel som inte plockar upp.

Seriöst tänk på att andra går utomhus. Marken tillhör inte er, så om ni inte vill plocka upp skiten efter hundarna så låt dem skita i era hem istället!


Och jag ska fan inte ens tala om asen som inte kan ta hänsyn till mitt gräsklippande, igen... Fyfan vad trött man blir.
Jag hoppas att ni respektabla medborgare haft en bra dag.
Nåja, min var inte så jävla dålig den heller.

Presentation

Omröstning

Är det rätt att skjuta lodjur och varg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards