Alla inlägg den 21 juli 2009

Av Herger - 21 juli 2009 22:48

Det är så jävla händelselöst på jobbet, så här kommer en liten repris kan man säga.
Detta är en händelse som inträffade på samma jobb, två år tidigare. Datumet minns jag inte. Jag hoppa bara att folk läser det trots den inte så lockande titeln på inlägget.
Nåja, men som sagt, detta är en repris, och är kopierat från när jag skrev ner den för två år sedan.


Jag är otäckt förbannad. Förra veckan hade några värdelösa och misslyckade ungdomar (antagligen ungdomar) slitigt bort mittenbrädorna från bänkarna i centrumet. Jag och min polare skulle fixa dit dem igen. Jag är inte arg för att plankorna slets bort trots att det var totalt onödigt och ett allmänt själviskt och äckligt beteende.

Jag tyckte det var kul att skruva dit dem igen eftersom jag gillar att arbeta med verktyg. Nåja, det som jag är arg över är att när vi skulle skruva fast dem igen så var det en ful, äcklig, rynkig stinkande, rökande kärring med rullator som satte sig vid oss och började sprida cancer och föroreningar, med anadra ord hon rökte.

Jag har oerhört svårt att säga ifrån och jag kan inte vara otrevlig och särskilt inte i jobbet eftersom kräket var en hyresgäst Men jag har bestämt mig för att stå på mig själv så jag ber vänligt och respektfullt.
"Ursäkta, skulle du kunna gå en bit bort och röka medan vi arbetar, jag gillar inte cigarettrök."
Och det finska levande russinkräket tände till direkt "jashå! shka jaa flutta påå mij!? mann fåår rööka ote! deet varr dee verschta!"
Jag bet sönder underläppen och gjorde allt för att inte köra in tryckluftsborren i pannan på den stinkande rynkfittan och sa ännu vänligare "Jo, det är klart, men jag ber dig vänligt att flytta dig och det finns gott om plats i centrum” Med andra ord det var inte en jävla käft där! ”Jag är allergisk mot rök (ja jag är känslomässigt allergisk mot rök så jag ljög inte)"
Det finska stinkande krokodilskinnet bara fortsatte med sin finska kärringbrytning "Meenn heeerregod! dee ee ote mann schka vell fo roka oote otan att fåålk kåmmer å klaagarr!?"

 
Jag sket i det och fortsatte jobba och min polare och jag diskuterade hurvida hon inte hade rätt att leva eller att hon inte förtjänade att leva och jag tänkte bara på hur jag ville krama åt hennes klena lilla rökarstrupe tills livet sakta lämnade hennes värdelösa kropp.
Iallafall så kommer morsan som jobbar på samma jobb, och kärringen skvallrade för lilla mamsen "Veet do vaad hann saa!? "Kann inntee doo gåå BORRT å rooka!?" senn nääär ääär det forbjooodett att roooka oote!?" morsan sa bara "jasså, ja det ska han inte göra om." och så sa morsan till mig lite smidigt när tanten inte hörde "du får tänka på vad du säger till folk/hyresgästerna." MEN FÖR I DE FÖRBANNADES FINSKA  HELVETE! Det är klart jag tänkte på vad jag sa! Det var därför jag talade vänligt! Hade jag inte tänkt efter så hade jag förmodligen sagt såhär "Ursäkta ditt lilla småaktiga, avokadoliknande, illaluktande, värdelösa cancerspridarkräk, men om du inte tar din äckliga cigarettjävel och far åt FITTHELVETE genast så kommer jag att vrida om magsäcken på dig med tryckluftsborren!"
Men neeej! Jag fick sitta och ta skit och hålla min jävla käftjävel stängd för att skrynkrynkfittan ska få som hon vill! NU är du nöjd va, jaa! sitt där du och mys med dina äckliga cancerspridande njutningsmedel, ditt jävla ÄCKEL!
Hoppas att du dör.

Sedan satt hon och hennes fula rökande kärringpolare och skvallare och viskade och pekade på mig och min kompis. Jävla vidirga sluskäckel, skaffa ett liv och gör något vettigt. Men det är väl inte så lätt när man är sjuttio år och inte kan annat än att vara dryg och självisk mot folk och omgivningen.
Hennes polare är så jävla dryg. Henne orkar jag inte ens prata om.


En del hyresgäster tror att de ska ha allting serverat på ett fat och att man ska behandla dem som kungar! De är som bortskämda snorungar!
Nåja egentligen var det hela inte så farligt men det är principen. Jag är alltid trevlig mot folk och tillmötesgående. Jag ber om ursäkt när jag stöter till någon eller står i vägen, jag säger "ursäkta" när jag vill fråga om något, jag håller upp dörren åt folk, jag säger tack när någon håller upp dörren åt mig osv, då är det väl för fan inte för mycket begärt att folk uppträder lika dant mot mig? Så jävla svårt är det inte att visa lite vänlighet och artighet?

Nu till 21 Juli 2009
Jävla äckelkäring hon var. Morsan berättade för några månadersedan att äckelt dött. Jag kan inte säga att jag tycker det är speciellt synd. Hon var en sammhällsplåga och en självisk finsk liten fittskalle.
Min sista hälsning till dig: Jahapp så kan det gå va! Hoppas de brännde upp din rullator så blev det lite värme tack vare det, någon nytta ska man väl få ut av dig din satans samhällsbelastare.

 


Presentation

Omröstning

Är det rätt att skjuta lodjur och varg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards