Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Herger - 4 mars 2009 14:22

Det är väl då själva fan! Om det är någonting jag avskyr, och det finns det mycket av, så är det när de sätter fula jävla klisterlappar på produkter! Särskilt prislappar!

Jag beställde lite filmer från CDON.com och så får jag se att det sitter två, inte en utan TVÅ, små fula vedervärdiga äckelklisterlappar på en av filmerna, "Bästa filmvalet" jo "jävligt" bra val där det sitter fula lappjävlar över mitt fina DVDfodral!

Det värsta är inte lapparna, utan faktumet att man inte kan ta bort dem! För det blir en ful, kletig, irriterande klisterfläck kvar!


Science Fiction-bokhandeln har på senare år införskaffat klisterlappar med ett annat klister, där det inte blir rester utan ytan blir len och smidig, men det är ändå förjävligt.

Nu vet jag inte om jag vågar ta bort klisterlapparna för att riskera att skada fodralet, men jag får väl försöka. Och till er sugkukare som sätter klisterlappar på produkter där ni jobbar, ni kan kasta er själva under en bussjävel och fara åt helvete! För ni är inte värda mer än så.

Av Herger - 4 mars 2009 02:09

Ja faktiskt, alla är inte lika mycket värda. Och jag skiter i vad folk säger, för om någon säger att "alla är lika mycket värda" så ljuger denne, för innerst inne vet och tycker alla, att alla inte är lika mycket värda.


Jag blir så förbannat irriterad på sådan jävla dagislogik man lurar i ungar.
Givetvis förstår jag varför, och jag syftar inte på två fittungar i förskolan som bråkar när läraren säger att de ska vara snälla mot varandra för alla är lika mycket värda.
Jag menar givetvis det som alla offentligt på senare tid påstår sig tycka.
Förr var rasism och homofobi och liknande otroligt mycket vanligare. Men nu är det 2000-talet och då accepterar man allt och alla.
Nej jag snackar inte om att värdet sitter i vartifrån man kommer eller vad man har för sexuell läggning, så jävla rutten är jag inte. Jag är inte rutten över huvud taget, jag är logisk.

Inte helt och hållet alltid. Mina åsikter baseras ofta på logik men också vad jag själv tycker är rätt.
Jag avskyr extremister men på senare tid har jag börjat se mig själv som en, eftesom att samhä'llet vi lever i aldrig lyssnar.

För att ta ett ganska så extremt exempel. Vem är mest värd av dessa två personer.
Albert von Smhart, en genialisk forskare som fann en ny, nästintill oändlig energikälla som ersatte fossila bränslen.

Nils Utheliggare, en man som varigt hem och arbetslös i halva sitt liv och tigger pengar på tunnelbanan för att köpa sig en folköl.

Såklart är Albert mer värd. Visst är det synd om Nils, givetvis. Men han är ändå värdelös och fyller ingen funktion och gör ingen nytta.

Ju mindre du ger tillbaka till naturens resurser och samhället desto mindre värd är du, så är det.


Det finns så förbannat många som jag anser är värdelösa och mindre än det och jag skulle gladeligen dra upp ett flertal exempel här och nu, men jag vill inte mala på för mycket på en gång, för nuförtiden är folk så lata att de inte orkar läsa förmycket. Till er som haft en njutningsfull liten lässtund, ha en fortsatt trevlig kväll och välkommen åter.

Av Herger - 4 mars 2009 01:48

Jag råkade läsa att "drogliberala" läkare vill skriva ut recept på droger åt missbrukare så att de inte ska ta överdos. ...... ....... Vem i hela jävla Smålands snåla helvete bryr sig!?
Hurvida detta med dessa "drogliberala" läkare stämmer har jag ingen aning om men om det är sant så tycker jag att dessa d-r-o-g-l-i-b-e-r-a-l-a läkare är ena mesiga daltande idioter. Låt missbrukarna dö i överdos förfan, det är deras eget jävla val. Om de vill vara så ansvarslösa att de kastar bort sina meningslösa liv så hindra dem inte. Det är väl för i helvete ingen förlust för samhället? Om Kent Andersson ligger dödsknarkad bland soporna i en gränd och flyter i sitt eget piss och skit bryr väl sig ingen om? Och de där smygfjollorna som påstår sig värdesätta allt och alla, kan de tala om för mig varför det är "synd" om dessa värdelösa drägg?
Men det är klart, inte fan skulle jag vilja rensa upp efter något sådant slusk, så att förhindra att dräggen dör så man slipper röja upp efter dem i deras skit och piss, är väl en anledning så god som någon.

Av Herger - 4 mars 2009 01:45

Jag börjar bli riktigt trött på den där jävla koden man måste skriva in vid varje inloggning. Totalt jävla onödigt. För jag menar, vem i helvete skulle vilja gå in och sabba någon annans blogg? Vem har ärligt talat orken till att bry sig om någons meningslösa bloggjävel?

Presentation

Omröstning

Är det rätt att skjuta lodjur och varg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards